Kard, szúró-vágó és hatástalanított lőfegyver, egyenruha
Foglalkozunk mindenfajta középkori fegyverrel, a fekete lőporos fegyvereken és hatástalanított fegyvereken keresztül egészen a Horthykorszakban használt szúró-vágó és hatástalanított lőfegyverekig, illetve modernebb igazoltan hatástalanított lőfegyverekkel. különböző kiegészítők, távcsövek, tájolók, iránytűk.
Különböző szablyák, egy-, illetve kétkezes kardok, pallosok, tőrök, lándzsák, buzogányok, alabárdok és fejszék, fokosok, dárdák, pajzsok, páncélok, sisakok, keleti fegyverek (katana, gurka kés/fegyver, dah tőr, kris, kindjal, seax), ágyúk, feketelőporos, kovaköves, kanócos puskák, pisztolyok, párbaj pisztolyok és kovács pisztolyok, felszerelések fegyverek, későbbi korokból hatástalanított félautomata, automata, egyedi vagy sorozatlövő fegyverek, illetve ezekhez tartozó kiegészítők, hüvelyek, tárak, tár táskák, bajonettek, szuronyok.
A monarchiától kezdve foglalkozunk legénységi, altiszti, tiszti, főtiszti, csendőr és vitézségi, tüzér, határőrizeti, repülős, tengerész és egyéb alakulati ruházattal, felszereléssel és kiegészítőkkel, melyek magukban foglalják: kabátok, zubbonyok, nadrágok, csizmák, cipők, bakancsok, ingek, rangjelzések (parolinok), felvarrók, sapkák, ködvágó sapkák, tányérsapkák, csákók és kalapok, sisakok, övek, táskák, komplett csendőr és vitézségi egyenruhák.
Különböző kiegészítők, távcsövek, tájolók, iránytűk, hadtáp készletek (kanálgép), csajkák, kulacsok, mindenféle hadifelszerelés

Látogasson el Üzletünkbe!

 Weboldalunkon kihelyezett fényképeken igyekeztünk megmutatni széles kínálatunkat, azonban a konkrét elérhető árukészlet folyamatosan változnak- ezért arra bíztatjuk Önt,
látogassa meg személyesen üzletünket, ahol hatalmas választékkal várjuk.
Nálunk mindent megtalál, ami a gyűjteményéből hiányzik, amit ajándékozna vagy ami a lakás éke lehet!
Régiség adás-vétel!
Régiség és hagyaték azonnali készpénzes felvásárlása az üzletben!
Kérésére házhoz is megyünk, hívjon
KINCSEM Galéria

Felvásárlás

Folyamatosan vásárolunk mindenféle régi tárgyakat, értékeket, gyűjteményeket – azonnali fizetéssel! Kérésre házhoz megyünk!

Arany pénz

Arany pénz

Mindenféle aranypénz, arany pénz régiséget, továbbá komplett hagyatékokat is vásárolunk fel a történelem bármely időszakából.

Fémjelzett dísztárgy

Fémjelzett dísztárgy

Mindenféle fémjelzett ezüst szobrokat és étkészleteket, ékszereket, használati tárgyakat, továbbá komplett hagyatékokat is vásárolunk fel az antik kortól kezdve a szeccesszión, a barokkon, az art deco-n, a biedermaier-en és a mid-century-n keresztül egészen napjainkig.

Jelzett ezüst felvásárlás

Jelzett ezüst felvásárlás

Mindenféle jelzett ezüst ékszereket, használati tárgyakat, szobrokat és étkészleteket, továbbá komplett hagyatékokat is vásárolunk fel az antik kortól kezdve a szeccesszión, a barokkon, az art deco-n, a biedermaier-en és a mid-century-n keresztül egészen napjainkig.

Zsebóra felvásárlás

Zsebóra felvásárlás

Foglalkozunk márkás minőségi zsebóra értékbecslésével, adás-vételével.
Ne habozzon kideríteni az igazságot!
Kérje ingyenes online értékbecslésünket!

Ezüst óra felvásárlás

Ezüst óra felvásárlás

Foglalkozunk márkás minőségi ezüst órák értékbecslésével, adás-vételével.
Ne habozzon kideríteni az igazságot!
Emelet érdekelnek minket kortárs, illetve modern órák is. Omega, Doxa, Retro Casio, Franck Muller stb.

Arany óra felvásárlás

Foglalkozunk márkás minőségi arany órák értékbecslésével, adás-vételével.
Ne habozzon kideríteni az igazságot!
Emelet érdekelnek minket kortárs, illetve modern órák is. Omega, Doxa, Retro Casio, Franck Muller stb.

Kádár korszak kitüntetés

Kádár korszak kitüntetés

Felvásárolunk mindenféle -Kádár korszak alatt adományozott- szocialista kitüntetést -önálló darabokat és komplett gyűjteményeket is.

Katonai jelvény

Katonai jelvény

Főleg Európai, azon belül is a Horthy-korszakban valamint az osztrák-magyar Monarchia alatt, illetve Rákosi-korszakban használt jelvények a speciális gyűjtőkörünk,

Horthy kitüntetés

Horthy kitüntetés

Felvásárolunk mindenféle Horthy korszakból származó kitüntetést -önálló darabokat és komplett gyűjteményeket is.

Ingyenes értékbecslés

Töltse ki űrlapunkat, küldjön fotót a felbecsülni kívánt tárgyról, jelezze a méreteit, továbbá minden Ön által ismert adatot, amelyek növelhetik a műtárgy értékét! Ha nem szeretné kitölteni űrlapunkat, írjon nekünk a retrostoree@gmail.com e-mail címre!

Munkatársaink 3-5 munkanapon belül megválaszolják kérdéseit.

KINCSEM Galéria és Régiségkereskedés, Szeged

+36 (20) 972 4607