Antik vagy modern festmény
Foglalkozunk festmények adás-vételével: A 20. század két nagy háború is megélt, ami során számtalan magyar és külföldi festmény és más régi műalkotás eltűnt, illetve gazdát cserélt, lehetséges, hogy az Ön falán lógó nagyszülőktől kapott vagy egy garázsvásárba apró pénzért kapott festmény egy igazi 20. századi remekmű.
Ne habozzon kideríteni az igazságot!
Emelet érdekelnek minket kortárs, illetve modern festmények is.
Absztrakt, geometriai formákat ábrázoló, Expresszionizmus, Kubizmus, Szürrealizmus, stb…illetve grafikák, metszetek, rézkarcok, téma szerint tájkép, portré, enteriőr, csendélet.
Előfordul, hogy Ön rendelkezik olyan festménnyel, amelynek értékét meg sem tudja becsülni - megfelelő gyakorlat és szakértelem híján. Talán az a tájkép, amely gyermekkora óta megszokott látvány a nagypapa dolgozószobájában - egy rendkívül becses és értékes darabbá vált az idők során.
Ne maradjon rejtve az Ön számára a kép értéke: hozza be hozzánk! Talán megkedvelte a festményt és szeretné a művész további műveit felkutatni? Ebben is segítünk!
Absztrakt, geometriai formákat ábrázoló, Expresszionizmus, Kubizmus, Szürrealizmus, stb…illetve grafikák, metszetek, rézkarcok, téma szerint tájkép, portré, enteriőr, csendélet.

Látogasson el Üzletünkbe!

 Weboldalunkon kihelyezett fényképeken igyekeztünk megmutatni széles kínálatunkat, azonban a konkrét elérhető árukészlet folyamatosan változnak- ezért arra bíztatjuk Önt,
látogassa meg személyesen üzletünket, ahol hatalmas választékkal várjuk.
Nálunk mindent megtalál, ami a gyűjteményéből hiányzik, amit ajándékozna vagy ami a lakás éke lehet!
Régiség adás-vétel!
Régiség és hagyaték azonnali készpénzes felvásárlása az üzletben!
Kérésére házhoz is megyünk, hívjon
KINCSEM Galéria

Ingyenes értékbecslés

Töltse ki űrlapunkat, küldjön fotót a felbecsülni kívánt tárgyról, jelezze a méreteit, továbbá minden Ön által ismert adatot, amelyek növelhetik a műtárgy értékét! Ha nem szeretné kitölteni űrlapunkat, írjon nekünk a retrostoree@gmail.com e-mail címre!

Munkatársaink 3-5 munkanapon belül megválaszolják kérdéseit.

KINCSEM Galéria és Régiségkereskedés, Szeged

+36 (20) 972 4607